Nieuw in de Eco Pop-up Store. Houten zonnebrillen van Rozenhout met de diverse kleuren en de karakteristieke houtnerf zet jij de trend voor de zomer

houten zonnebril

Bamboe houten zonnebrillen zijn afkomstig van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtnerf is iedere houtenzonnebril uitzonderlijk. Alle Esdoornhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn ultra licht van zwaarte. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de verschillende tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Skateboardhouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is identiek. Montuur van Walnoothout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de elementen, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geschapen van solide bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een mode die de (lees verder...) komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol geestdrift en vernieuwing. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Esdoornhout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Volmaakt voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het gemakkelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *